Paul is ook vaak te horen op regionale en landelijke radiozenders met zijn mixen

Vele mixproducties van Paul zijn ook vaak te horen op regionale en landelijke radiozenders in Nederland, Belgie en ver daarbuiten.
Zo maakt Paul mixen op maat voor radiozenders als Radio 10, TOPradio, en Radio 8FM.


Op Radio 10 zijn er al tientallen mixen uitgezonden bij Rob van someren (Weekenddance mix), en op 8FM hoor je om te 2 weken de Crazy Classic mix voorbij komen in het programma Wakker Brabant.

Ook voor de landelijke radiozender TOPradio in Belgie maakt Paul mixen op maat en heeft hij de 'schaamteloze Megamix' mogen produceren. De schaamteloze mix die bestaat uit 109 tracks en met een lengte van 53 min is recentelijk uitgezonden op TOPradio.

Ook zijn bij de meeste mixliefhebbers de jaarmixen van Paul wel bekend.


Zo heeft Paul destijds de jaarmixen verzorgd voor Radio Decibel en TOPradio en zijn er een hoop mixcompilaties geproduceerd op CD voor labels als Digidance en BIP Records.
De laatste jaarmix (Megamix2016, the Yearmix) heeft zelfs de nr 1 positie gekend in de album, compilatie en dance charts van Itunes.


Op zijn soundcloud pagina kan je een hoop mixen terugbeluisteren die tot nu zijn uitgezonden op zenders als Radio 10, en TOPradio.
Wil jij een mix op maat laten maken voor jouw radiostation, of wil je een bestaande mix uitzenden van Paul? mail dan naar info@paulbrugel.com

Op zijn soundcloud pagina kan je een hoop mixen terugvinden die tot nu zijn uitgezonden op zenders als Radio 10, en TOPradio.