Naast allround DJ is Paul ook bekend van zijn mixwerk. Zo maakt Paul met zijn eigen bedrijf mixen in opdracht van platenmaatschappijen, artiesten, labels en radiozenders mixen op maat.

Momenteel zijn er meer dan 39 mixcompilaties gereleased op CD en digitaal in binnen en buitenland,en kan je de meeste mixen downloaden in de bekendere downloadportals als Itunes en Beatport.
Ook maakt Paul intro's, hitmixen en mashups voor artiesten, die de mixen vervolgens gebruiken bij grootschalige optredens als 2 unlimited. Naast releases komen er ook mixen regelmatig voorbij op landelijke radiozenders als Radio 10, Radio 8, Topradio en C-Dance. Enkele referenties:

+ BIP Records
+ Berk music
+ Digidance
+ Yummie records
+ ZOO Records

Naast het produceren van mixcompilaties is Paul ook actief als producer van dancetracks.
Er zijn vele platencontracten getekend bij labels als Berk Music, Cloud9, Digidance, BIP records, en hebben de nationale en internationale charts behaald waaronder Nothing gonna change my love for you & No deeper meaning.

Ook zijn er vele tracks geplaatst op compilaties als Slam FM, Beukplaat, Dance top 100, en Damn! Enkele referenties:

+ BIP Records
+ Cloud9 Dance
+ Berk Music
+ Impart productions

Naast de uitgebrachte singles zijn er ook nog wat vinylreleases gepasseerd als Right here & Go insane. Beide uitgebracht bij Impart records (Jumper)
Op zijn officiele Soundcloud pagina kan je een selectie vinden van uitgebrachte tracks en mixen. Kijk ook op Itunes en Spotify voor de laatste releases.

Wil jij een mix op maat? Mail dan naar: info@Paulbrugel.com