In 1976 ziet Paul het levenslicht in Roosendaal

In zijn jonge jaren als muziek en mixliefhebber ontdekt hij Ben Liebrand, en Paul raakt verslaafd aan het elkaar mixen van muziek...Hij gaat aan de slag met cassettebandjes, plakband en een bandrecorder en al snel ontstaan mixbandjes die illegaal in het Roosendaals circuit circuleren

Muziek blijft zijn interesse houden en al gauw krijgt hij bij de lokale radiozender van Roosendaal, Radio Stad FM ieder vrijdagavond zijn eigen mixprogramma,
weekenddance. Ook lonkt het draaien voor publiek, en al snel staat Paul bijna ieder weekend te draaien in het uitgaanscentrum van Roosendaal.
Nationale Belgische dancezender C-Dance raak geïnteresseerd in de mixkunsten van Paul ,en al snel krijgt Paul daar ook zijn eigen radioshow waardoor hij met zijn muziek in heel België te horen is.

Discotheek De Kelder in Hank raakt in gesprek met Paul en vraagt of hij de zaterdagen wil verzorgen in de hoofdzaal. Een residentie van 7 jaar volgt, en naast de vaste avonden komen er bookingen binnen voor festivals en evenementen. Ook mag hij zichzelf 2 jaar lang als 1 van de vaste DJ’s benoemen van de grootste discotheek van de Benelux, Zenith in Venray
In de hoofdzaal, de Dome mag hij het publiek vermaken met zijn gevarieerde DJ sets.

Naast het draaien van muziek, richt Paul zich meer op produceren, en een release van zijn eerste single kan dan ook niet uitblijven.
Berk Music geeft Paul een platencontract en zijn eerste single is een feit, ‘nothing gonna change my love for you’

Single doet het erg goed, ook in het buitenland. De track verschijnt ook op vele hit compilaties Vele releases volgen hierna, en Paul tekent zijn tracks bij gerenommeerde platenmaatschappijen en haalt zo platencontracten binnen bij onder meer Cloud9 en BIP records.


Ook het mixtalent gaat niet onopgemerkt voorbij, bij de platenmaatschappijen, en Paul wordt gevraagd om mixcompilaties te produceren voor platenmaatschappijen als Digidance en BIP records.
Zo worden de schappen bij de platenwinkels gevuld met compilaties als Re:mxed, Summerjams hitmix en Greatest hits of 2007, the Yearmix.

Voor het dance festival ‘summerfestival’ in België mag Paul in 2009 de CD anthem verzorgen, en deze mixcompilatie behaalt zelfs de top 10 van de Belgische compilatiecharts.
Momenteel richt Paul zich op zijn (mix) producties en DJ Sets, en maakt hij regelmatig producties voor platenmaatschappijen, radiozenders en artiesten